Fun Crochet tools is an online store which provide essential crochet tools to all crocheters especially Malaysian crocheters.

Feel free to browse all crochet tools available here, and please do not hesitate to leave comment or drop an email to me for any inquiries. Happy shopping~

Email address: amaniekd[at]yahoo[dot]com

5 in 1 Crochet Kit



Item Name5 in 1 Crochet kit
Price RM 49.00
Description 6 pcs aluminium crochet hook
2 Nona yarns (random colours)
2 embroidery needles
15 pcs stitch markers
A measuring tape (random colour)
Available Stock Available

16 comments:

orla himzah said...

ada stok lagi ke...

Dunia sementara, Akhirat abadi selamanya said...

Salam sis how to oder if send to brunei tq

Dunia sementara, Akhirat abadi selamanya said...

Klu penghantaran ke brunei how its possibale?

Dunia sementara, Akhirat abadi selamanya said...

Salam sis how to oder if send to brunei tq

Dunia sementara, Akhirat abadi selamanya said...

Salam sis how to oder if send to brunei tq

amani said...

i would suggest you to buy from Daknit,
http://www.daknit.com/

Baya Musa said...

Slm , yg crochet hook tu yg ada plastic handle or yg biasa

amani said...

yg ada plastic handle, mcm dlm gambr

Anonymous said...

Salam sis..crochet kit ade disertakan manual x?..bg yg 1st time berminat nak mgait ni

amani said...

w'salam, sorry dear, takde manual.. tapi kalau tgk youtube lebih senang untuk beginner

izmas_halyz said...

salam kak....
sy berminat nak beli... ada stok lagi tak?

izmas_halyz said...

salam kak...
sy berminat nak beli set ni. ada stok lagi ker?

Miss Tiara said...

Salam...
ada stok lagi tak?

Miss Tiara said...

salam kak
nak tanya ada stok lagi set ni?

veronica said...

hai,
6 pcs crochet hook tue, bole tau tak saiz dia..
thanks

amani said...

stok ada, kalau berminat boleh isi order form atau emel ke amaniekd@yahoo.com ya :-)

size hook: 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm

Post a Comment

Followers

Powered by Blogger.