Fun Crochet tools is an online store which provide essential crochet tools to all crocheters especially Malaysian crocheters.

Feel free to browse all crochet tools available here, and please do not hesitate to leave comment or drop an email to me for any inquiries. Happy shopping~

Email address: amaniekd[at]yahoo[dot]com

Aluminium crochet hook with plastic handle





Item Name Aluminium Crochet hooks with plastic handle
Price RM 36.00 
Item Descriptions-made in China
-materials: Multicolour plastic handle and aluminium hooks
-quantity: 6 pieces (different sizes)
-Sizes: 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm
-length: 14 cm
Available Stock Available


23 comments:

Anonymous said...

RM 42 ni termasuk pos ker???

amani said...

A ah.. termasuk postage..maaf salah letak harga..sepatutnya RM 36 + RM 6 pos laju

Anonymous said...

still available?

amani said...

yes still available:-)

KimMyLovesEveryone said...

excuse me , stock set aluminium crochet hook ni masih availableh lg tak ?

amani said...

masih available, boleh isi order form di sebelah untuk order:-)

sertakan no tel sekali ya~

Anonymous said...

Masih available sis?

eyza mihad said...

sis ada lagi x nie

Anonymous said...

boleh oder lg x skrg?

amani said...

sekarang takde stock, dalam minggu depan stock sampai, boleh isi order form dulu, dah sampai stock saya inform. tq

Anonymous said...

Aslmkm, ada stok lagi x ? ^^

amani said...

ada lagi dear. boleh order dan isi form kalau berminat ya

Anonymous said...

yg ni ade lg x?

amani said...

ada lagi dear. boleh order dan isi form kalau berminat ya

Anonymous said...

saya berminat .mcm mane?

amani said...

boleh isi order form di sebelah, dear

Anonymous said...

Ada stok lagi ke nie kak

amani said...

ade dik

Anonymous said...

Assalam...sis selesa x kait pkai jarum ni??

amani said...

w'salam,depends pada cara kita mengait juga sis, kalau sy prefer yg tak ada handle, tapi ada yg prefer ada handle. saya kalau pakai yg ada handle, benang akan tersangkut bila saya tarik benang...

Anonymous said...

iyeke...saya xpernah pakai yg ada handle..biasa guna yg xde handle...jd saya xtau beza nye...hehe...terima kasih utk maklumatnya ye.. :)

Amatul Mansurah Bte Hassan said...

as salam..ni bole order lg x? :)

amani said...

w'salam, masih boleh sis, emel ke amaniekd@yahoo.com ya

Post a Comment

Followers

Powered by Blogger.