Fun Crochet tools is an online store which provide essential crochet tools to all crocheters especially Malaysian crocheters.

Feel free to browse all crochet tools available here, and please do not hesitate to leave comment or drop an email to me for any inquiries. Happy shopping~

Email address: amaniekd[at]yahoo[dot]com

Aluminium Crochet hook




Item Name Aluminium Crochet hooks
Price RM 54.00
Description
size: 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm, 6,5 mm, 7.0 mm, 8.0 mm
material: aluminium
quantity: 12 pieces
length: 6 inch (15 cm)
Available Stock Available in stock

44 comments:

Suri said...

salam, admin.. stok aluminium crochet hook nih ada lagi yer.. saya nk order kl ada lg.. :)

amani said...

w'salam, crochet hook ni ada dalam stock.. untuk order boleh isi order form di sebelah ya.. juga tinggalkan no tel untuk tujuan pos..

Suri said...

kl sy submit.. brapa lama tempoh payment.. melalui apa yer cara nk bayar.. weekend kt umh internet slow skrg nih..

amani said...

tak ada tempoh pun untuk payment..nak byr lmbt pun tak apa:-)

Anonymous said...

Stok set aluminium crochet hook masih ada lagi ke?

amani said...

masih ada, boleh isi order form di sebelah jika berminat:-)

KEK LAPIS SARAWAK ABADI said...

rm54 per set or per piece?

amani said...

RM 54 per set (12 pieces)

Anonymous said...

admin, nak tanya sikit....kalau saya tempah dengan u dulu boleh???? tak ambil sekarang tapi tunggu bulan september nanti baru bayar n ambil,boleh???

amani said...

ok boleh..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Nak jugak la set ni..

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Nak jugak la set ni..

amani said...

w'salam, boleh isi borang order disebelah beserta no tel ya

terima kasih:-)

Anonymous said...

masih ade lagi tak?

amani said...

masih ada, sila emel kan butiran ke amaniekd@yahoo.com untuk order~

Anonymous said...

salam, kalau nak beli 2 hook je, boleh tak?

amani said...

w'salam. maaf ya, saya hanya jual di dalam set, tak jual satu-satu..

Anonymous said...

Hi,i emailed u before.just wanna know if this set still available?been busy and forgot to buy this from you.I would also like to buy the yarncode: wool 03 (3 skein for RM40)pls let me know how much for the aluminium + the yarn at annenikko@gmail.com..thanks

amani said...

ok no worries...I'll email you the details

Anonymous said...

Hi, set ini masih ada lagi?

amani said...

masih ada..

Anonymous said...

hai..mcm mana ye nk beli ni?msh ada lg x?n bminat jga nk beli tool yg lain...blh email sy ke sini....selin6078@yahoo.com...thanks

Anonymous said...

hai,set ni masih ada tak?

Anonymous said...

hai masih ada tak?

amani said...

masih ada, sila emel kan butiran ke amaniekd@yahoo.com untuk order~

daaliyah darirah said...

Nak order...

amani said...

sila emel kan butiran ke amaniekd@yahoo.com untuk order~

Haslina Zukani said...

hello admin..ada x hook yg saiz besar tuk buat crafter rag rug..kalu ada plis email me the detail..lina_zukani@yahoo.com

Haslina Zukani said...

hello admin...ada x hook yg saiz lebih besar tuk craft rag rug...kalu ada pliz email me the detail lina_zukani@yahoo.com

amani said...

saya tak jual, nanti sy minta kawan yg jual emel cik ya

noorhaya said...

Set ni ade lg x??nk oder la..

noorhaya said...

Set ni de lg x??cam ne nk oder??

amani said...

ada lagi, boleh isi order form di sebelah

aishaeysha92 said...

Hye! Set ni masih ade stock lg ke sekarang ni? Bole x kalau nak order lg?

Anonymous said...

stock ni ade lagi x kalau sy nk oder?

amani said...

masih ada stock, boleh isi order form di sebelah untuk order ya. TQ

Anonymous said...

ada stok lagi x?

amani said...

ada dear, boleh isi order form jika berminat ya

Anonymous said...

Salam sis Amani... ada lagi x set hook aluminium ni? Nak beli 1 set...

amani said...

w'salam, ada sis, boleh emel ke amaniekd@yahoo.com untuk order ya, tq :-)

Anonymous said...

Salam sis. Nak tanya harga crochet hook ni sekali dgn pos ke?
N ada lagi tak?

amani said...

w'salam, belum masuk postage sis, pos ke semenanjung RM 6, ke sabah RM 10, ke sarawak RM 8

johan said...

akak saya dah order,tapi macam mana nak bayar?

amani said...

salam dik, maaf akak takde terima order dari adik. boleh emel ke amaniekd@yahoo.com ya. nanti akak berikan butiran lanjut. TQ

Post a Comment

Followers

Powered by Blogger.