Fun Crochet tools is an online store which provide essential crochet tools to all crocheters especially Malaysian crocheters.

Feel free to browse all crochet tools available here, and please do not hesitate to leave comment or drop an email to me for any inquiries. Happy shopping~

Email address: amaniekd[at]yahoo[dot]com

Bamboo crochet hooks





Item Name Bamboo crochet hooks
Price RM 58.00 RM 52.00
Description
Material: bamboo
Length: 15 cm
Quantity: 12 sizes
Sizes:3.0mm,3.5mm,4.0mm,4.5mm,5.0mm,5.5mm,
6.0mm,6.0mm.5.0mm,7.0mm,8.0mm,9.0mm,10 mm
Available Stock Available in stock

19 comments:

Ainee Noorainie said...

salam.. masih ada lagi x bamboo hook ni dalam stock ?
boleh yakin ke barang ni akan sampai slepas bayar ?
barang ni akan sampai selepas bayaran dibuat ke?

amani said...

w'salam..masih ada dalam stok..
barang akan dipos pada hari yang sama jika bayaran dibuat sebelum pukul 11.
jika selepas pukul 11, item akan dipos pada keesokan hari..
tq

Qistina Junaidi said...

Salam akak ^_^ kalau kita beli.. dapat 1 set ke? tq

amani said...

ya dik, dapat satu set :-)

Anonymous said...

are these still available ?

Naz Comey said...

are they still available ?

amani said...

yes still available dear

Anonymous said...

hello there.nak tanya ni.saya minat nak beli crochet hook set.saya nak tau mana satu kualiti yang baik,bamboo,aluminium atau?..thanks

amani said...

2-2 pun ok dear, tapi yg hot selling adalah aluminium

orangemad said...

kalau nak beli sebatang je boleh tak??

Anonymous said...

hello, it is still available?

amani said...

yes still available

Crochet Lover said...

Hello, if i buy mean i have to bank in for u and u ship the thing for me right how bout the shipping fee isn't count in the fees? and can i buy only one needle cause i'm just new to this please reply thankz ^^

yaRt said...

saya dh submit form. please check ya. tq

Anonymous said...

I m looking for single piece hook. do you have size 10 and 12mm?

veronica said...

hello,
masih bole order lagi ne..stok available tak..??

amani said...

sorry dear dah habis...

Anonymous said...

Ble pre order?

amani said...

memang ada stock, tak perlu pre order, boleh emel ke amaniekd@yahoo.com untuk order ya. TQ

Post a Comment

Followers

Powered by Blogger.